Voor wie wil weten wat de laatste stand van zaken is op het vlak van genealogie (en heraldiek), kennis wil maken met organisaties en producten of gewoon bekenden ontmoeten, zijn er binnenkort 2 grote genealogische evenementen. In dit artikel worden de aanwezige participanten opgesomd, als voorproefje op deze twee mooie dagen.

Famillement

Wanneer: woensdag 26 september (13:00-21:00) Waar: Regionaal Historisch Centrum Limburg (RHCL) & Bonbonnière in Maastricht Organisatie: Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap, het RHCL, Maastricht Antiquarian Book & Print Fair, de Nederlandse Genealogische Vereniging en het Centraal Bureau voor Genealogie. Toegang: gratis Participanten (alfabetisch):

Komt u ook op 26 september naar het Famillement? Maak het kenbaar en maak kans op één van de vijf Stamboom Forum Premium abonnementen die op deze dag worden verloot!

HCC!Genealogie-dag

Wanneer: zaterdag 6 oktober (10:00-16:00) Waar: Het Utrechts Archief in Utrecht Organisatie: HCC!Genealogie en Het Utrechts Archief Toegang: gratis Participanten (alfabetisch):

Komt u op 6 oktober naar de HCC!Genealogie-dag? Maak het kenbaar en maak kans op één van de vijf Stamboom Forum Premium abonnementen die op deze dag worden verloot!