Het zit erop: 5 dagen met de Genealogie Online stand op de 50PlusBeurs. Aan het einde van de dag werd de stand ontmanteld, tezamen met de genealogie ambassadeurs Cor van Rooij, Frans Goedemondt, Wil van der Horst en Arie-Cees Kleijwegt.

afbreken

Genealogie straat

De samenwerking met de buren – Genlias/Digitale Stamboom – beleefde vandaag een hoogtepunt. Folders en pennen werden uitgewisseld zodat we elkaars publiek in de ‘genealogie straat’ van informatie konden voorzien. Toch leuk om te zien dat je folders door de archieven worden uitgedeeld! Zelfs een andere buurstand – SeniorWeb – vroeg of ze en stapel folders mee mochten nemen!

pennen

In deze laatste aflevering geen tweets, vandaag gewoon te weinig getwitterd omdat er bijna constant wel publiek bij de stand stond en omdat het vandaag meer van hetzelfde was. Moe en voldaan kijk ik terug op een gezellige beurs waar ik veel gebruikers de hand heb kunnen schudden, informatie heb verkregen hoe mensen mijn genealogische websites gebruiken, diverse mensen kunnen overtuigen om hun genealogische gegevens te publiceren op Genealogie Online, nieuwkomers kunnen interesseren voor genealogie, kunnen netwerken met archieven en verenigingen!