De laatste voorbereidingen voor 5 dagen Genealogie Online stand op de 50PlusBeurs zijn nu voltooid. Het grootste deel van de stand is opgebouwd, morgen voor opening van de beurs de laatste inrichting. Ik ben er klaar voor!

Waarom eigenlijk op deze beurs?

De afgelopen dagen (door drukte is veel op het laatste moment aangekomen) vroeg ik mij vaak af waarom ik ook al weer überhaupt op deze beurs sta… Het begon met een “droom” die ik had over een grootschalige Stamboom Beurs. Dit idee heb ik uitgewerkt en rondgestuurd aan diverse personen. Dit leidde tot een studiereis naar de Who Do You Think You Are? Live 2009 beurs in Londen samen met twee heren van de 50PlusBeurs. De Genealogie Online stand op de 50PlusBeurs is voor mij de volgende logische stap: ervaring opdoen met een grootschalige beurs, marketing, een professionele beursorganisatie, niet genealogisch gericht publiek en samenwerking met andere partijen (hierover morgen meer). Dat de beurs 5 dagen duurt had ik nog niet direct door (lijkt me best wel zwaar en is ook een aanslag op mijn vrije dagen), de genoemde ervaring valt ook in minder dagen op te doen… Maar ja, dan weet ik ook hoeveel 100.000 bezoekers is 😉 Ik hoop in de blogposting van komende zondag over mijn ervaringen te kunnen schrijven.

Twitter

Hieronder de tweets van vandaag (in omgekeerde chronologische volgorde):

  1.  coret @JoscaK 🙂 voor de hulp (genealogie ambassadeurs) die ik op de @genealogie stand #50plusbeurs heb (en wellicht de buren: Genlias) from twhirl
  2.  coret is bezig met laatste voorbereidingen voor @genealogie stand #50plusbeurs : koekjes kopen, naamplaatje en presentatie http://beurs.coret.org/ from twhirl
  3.  coret Gebeld met genealogie ambassadeur over @genealogie stand #50plusbeurs elektra, tafels, internet, stoelen op orde, morgen laatste inrichting from HTC Peep
  4.  coret Exposantenkaarten voor @genealogie stand #50plusbeurs op het nippertje in de bus from HTC Peep

Wilt u meer over Twitter weten? Lees dan Ding 13 – Microbloggen met Twitter op 23-Archiefdingen.nl!

Eerdere artikels in deze reeks